Savinjska cesta 5, 3331 Nazarje +386(0)3 838 88 00 info@melavc.si
Slovenian English Russian
Domov O Podjetju Storitve Kontakt Prodaja vozil

Storitve

Prevozi

Glavno tržišče predstavlja Rusija, države srednje Evrope (Poljska, Češka, Avstrija) ter južne Evrope (Romunija, Bolgarija, Srbija). Zaradi težav z ruskim trgom (padec rublja, vojna z Ukrajino) se prilagajamo tako, da svojo dejavnost širimo na nemški in nizozemski trg.

Večinoma izvajamo volumenske prevoze s 120 kubičnimi vozili. Z njimi lahko nakladamo blago vse do višine 3 metrov. Nekaj imamo tudi polpriklopnikov, ki opravljajo prevoze težjega blaga (železo, granulat). Dodatno vrednost podjetju dajeta dve kompoziciji s posebnimi prikolicami za prevoz tovornih vozil in ostalih strojev. V lasti imamo tudi kombi s katerim lahko prevažamo do 1500kg(15 m3). Z njim opravljamo prevoze večinoma po Sloveniji in sosednjih državah. Skupni vozni park se vseskozi giblje okoli števila 50.

Popravilo tovornjakov

Specializirani smo za popravila tovornih vozil Volvo, čeprav izvajamo popravila tudi na ostalih znamkah in prikolicah. Servis ima svojo pralnico za tovorna vozila, ki jo večinoma uporabljamo v lastne namene, po dogovoru pa izvajamo tudi čiščenje vozil drugim. Prav tako imamo svoj ličarski in lakirni servis.


Transporti Melavc 3